Sebeláska, sebeúcta… pocity, kterých byste se nikdy neměly vzdát, pokud nachvíli ano, tak je co nejrychleji najděte zpět.

Není nic lepšího, než když vidíte usměvavou a spokojenou ženu. A ne, neodráží se to na velikosti XS, dlouhých nohou a snědé pleti. Věřte mi, nemám totiž z těch tří bodů ani jeden.

Každá jsme jiná, každá máme jiné cíle, každá máme jiné sny, každá máme jiné zájmy, každá se ubíráme jiným směrem … Některá prochází pubertou, některá z nás končí studium, některá se snaží posunout v kariéře, některá z nás již je matkou a některé se teprve hledají… Ano, všechny jsme tak odlišné, ale zároveň tak krásné. Hlavní ale je o tom být přesvědčená vnitřně. Milovat sebe, své tělo. To je ten největší dar, které sobě samé můžete dát.

Nedávno jsem se koukala na dokument, kde přesně 91 % žen řeklo “nesnáším své tělo”. A já se ptám proč?

Vždyť tělo máme jen jedno, je naše, nikoho jiného. Pokud slovo “nesnáším” přichází kvůli tlaku okolí či veřejnosti, věřte … nestojí to za to. Ono totiž není na internetu vše pravdivé. Sociální sítě jsou plné klamů, úhlů a hlavně správných filtrů. Nedovolte, aby Vás tahle lež dovedla k něčemu, co Vám vůbec nepřísluší.

Vaše tělo, Vaše pravidla. Váš život, Vaše pravidla.

MOHLO BY SE TI LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *